Tehnički opis

Stanovi će biti izvedeni u kvadraturi od 33 m2 do 104 m2 s balkonom ili loggom ovisno o tlocrtnoj poziciji.
Vanjska stolarija bit će izvedena od PVC-a visoke toplinske izolacije koja zadovoljava standarde niske potrošnje energije i bogatog je dizajna.

Stakla su dvoslojna sa nisko energetskim premazom punjena Argonom.

Grijanje i hlađenje u dnevnim boravcima odvijat će se preko split sustava sa parapetnom jedinicom, a sobe će se grijati preko elektro radijatora. Kupaonice će se grijati putem el.radijatorske lojtrice dok će se priprema potrošne vode u kupaonicama, WC-ima i kuhinjama odvijati putem električnih bojlera kapaciteta 80 lit.


Svaki stan imat će zasebna brojila za mjerenje potrošnje el. energije i vode.

Ulazna vrata u stan su protuprovalna s dodatnom zvučnom izolacijom i brtvama koje smanjuju zrakopropusnost vrata. Obloga vratnog krila je panel s modernim 3D dizajnom.

Unutarnja stolarija bit će bijela, puna, glatka vrata lakirana PU lakom s dovratnikom od MDF-a lakirano u bijeloj boji . Visina vratnog krila je 250 cm (do stropa).

Podovi u stanovima oblagat će se parketom domaćeg proizvođača a u paleti će Kupci moći odabrati visokokvalitetan hrast ili jasen.

Zidovi i podovi kuhinja, kupaonica i toaleta bit će obloženi kvalitetnim keramičkim pločicama dok će balkoni isto tako biti obloženi protukliznim keramičkim pločicama. 1. klase.

Sanitarna oprema u kupaonicama sadržavat će kadu, slavinu za kadu s tuš setom, ugradbeni umivaonik s ormarićem i ogledalom, slavinu za umivaonik, školjku s ugradbenim vodokotlićem i el.bojler kapaciteta 80 lit.