N O V I PROJEKT STAMBENE IZGRADNJE U ZADRU
Sigma matica d.o.o. pokreće projekt stambene izgradnje u Gradu Zadru u naselju Višnjik, ulica Nikole Tesle /zemljište EX tvornice Bagat/.

U neposrednoj blizini ove lokacije nalaze se tri dječja vrtića i igrališta, OŠ Šime Budinića, tehnički školski centar Zadar, sportski tereni ŠRC Višnjik te nogometno igralište Bagat. Trgovački centri Lidl, Kaufland, Interspar, Merkator, šoping centar Supernova nalaze se u krugu 350 m do 3,3 km. Do užeg središta Grada vozi gradski prijevoz Liburnija dok dvadesetminutnom šetnjom stižete do samog užeg središta Grada – Poluotoka na Narodni trg i Kalelargu. Više o lokaciji potražite na http://www.matica-stanogradnja.hr/lokacija.aspx

Pristupit će se gradnji tri slobodnostojeća stambena objekta, svaki objekt sadržavat će prizemlje i šest katova sa ukupno 120 stambenih jedinica i dizalom. Stanovi će biti izvedeni u kvadraturi od 33 m2 do 104 m2 s balkonom ili loggom ovisno o tlocrtnoj poziciji. Prozori će biti izvedeni od PVC stolarije sa aluminijskim roletama.
Grijanje i hlađenje u dnevnom boravku odvijat će se preko split sustava sa parapetnom jedinicom, a sobe će se grijati preko elektro radijatora dok će se priprema potrošne vode odvijati putem električnog bojlera.
Svaki stan imat će zasebna brojila za mjerenje potrošnje el. energije i vode. Više detalja potražite na stranici http://www.matica-stanogradnja.hr/tehnicki-opis.aspx

Parkirna mjesta bit će osigurana u jednoj podzemnoj etaži i na platou ispred stambenih objekata.

Sve zainteresirane potencijalne Kupce, ovim putem pozivamo da putem anketnog upitnika iskažu svoj konkretan interes za kupnjom stana u Zadru kako bismo prikupili podatke koji su nam potrebni za objavu poziva na predbilježbu za kupnju stanova.

Na stranici www.sigma-matica.hr, možete pronaći sve relevantne podatke o našem novom projektu u Zadru, zajedno sa katalogom stanova, tehničkim opisom stanova, iskazanom cijenom te načinom i uvjetima financiranja.