Obavijest članovima sindikata

08.07.2013.

Ovim putem obavještavamo sve članove sindikata uključene u projekt Matice stanogradnje - stambenog zbrinjavanja državnih i javnih službenika, da je najavljeno pokretanje novog projekta stambene izgradnje u Zadru ušlo u svoju završnu fazu.
Ovo je prvi projekt Matice stanogradnje d.o.o. koji će biti realiziran izvan Grada Zagreba. Operativna tvrtka koja je zadužena za vođenje i realizaciju projekta je tvrtka SIGMA MATICA d.o.o.

U tijeku je izrada nove internet stranice tvrtke Sigma matica na kojoj ćete uskoro moći pronaći sve relevantne podatke o novom projektu u Zadru, od kataloga stanova s tehničkim podacima do cijene, načina i uvjeta financiranja.

U ovom trenutku, osnovne podatke o projektu možete pronaći na privremenoj stranici www.sigma-matica.hr ili putem telefona 01/63 86 428, 01/53 90 373, 01/63 86 431 ili 01/53 90 370.

Sve zainteresirane članove, potencijalne Kupce, ovim putem pozivamo da putem anketnog upitnika http://www.sigma-matica.hr/anketni-upitnik.aspx, elektronske pošte ili pak telefonskim upitom, iskažu svoj konkretan interes za kupnjom stana u Zadru kako bismo prikupili podatke o njihovu interesu i brojnosti zainteresiranih Kupaca a koji podaci su nam potrebni za objavu poziva na predbilježbu za kupnju stanova u Zadru. Ukoliko interes članova bude na očekivanoj razini iz prethodnih anketa, Matica stanogradnja krenut će u realizaciju projekta.

Zahvaljujemo na iskazanom interesu i srdačno Vas pozdravljamo!

Za društvo Matica stanogradnja d.o.o.
Snježana Božić, voditelj ureda


Obavijest_08.07.2013.pdf